Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Chantal van Gameren en in het dagelijks leven werk ik als coördinerend Chantal van Gamerenbegeleidster met mensen  met een beperking. Momenteel doe ik dit werk nog maar 2 dagen per week. Zo kan ik mij beter richten op het decoreren van  taarten.

Jaren heb ik op een horeca groep gewerkt voor mensen met een beperking en daar wilden cliënten leren hoe ze marsepeinen taarten  moesten maken. Zo ben ik in aanraking gekomen met het maken van taarten.

Ik ben zelf  begonnen met een basis workshop. Ik was zo enthousiast geworden dat ik eigenlijk de hele dag taarten wilde maken! Ik ben me gaan bekwamen en de 3 PME professionele cursus modules gaan volgen. Zoals: sugar flowers, royal icing en sugar paste. In september 2013 ben ik een 1 jarige patisserie opleiding gaan volgen om de taarten niet alleen mooi maar  vooral ook  lekker te kunnen maken. Deze opleiding  heb ik in juli 2014 met succes afgerond. Daarnaast volg ik nog regelmatig workshops om helemaal bij te blijven binnen de taart business .

Elke gelegenheid verdient een taartje!
Taartgroetjes, Chantal

Leave a Reply